Sunday, June 10, 2012

baru nya !

yeayyy!! :D


suke nye blog saya dah baru. dah tukar baju baru uolls.  background baru,  header baru. ade certain part kat tepi tepi tu je nok ejah sikit. setelah sekian lama, akhirnye malas tu sudah aku hapuskan. gigih giler buat. sampai jage pukul 2 malam. klu buat sambil tengok euro 2012 pon berbaloi jugak. Go Spain :P (sempat lagi).  


tapi ade satu problem. ingat tak nak letak header tu. takpelah. itu untuk sementara (maybe la) klu rajin lagi, nnti lah tukar header lain pulak :)

Wednesday, June 6, 2012

when?

To mydear blog, 


when you want to transform a new one. when? 
ketinggalan zaman dah blog kau ni ain !


one day ok :)

Saturday, March 24, 2012

i must do something to forget about this stupid thing !



Sunday, January 15, 2012

Erghh!

sakitnye hati bile dah tukar url, semua jadi tak tentu arah. follower aku! nuffnang aku! sume dah berterabur. ni sume gara2 orang yg tak sepatutnye bace blog ni ntah mcm mne dapat bace plak la! 



2012

yeayyy !! :)

New year dah. Jom ! buat hidup baru yang lebih bermakna. yang lepas tu jadikan pengajaran je :P

2012 :) 

Saturday, November 26, 2011

Practical - Day 1

heee. ok, sy dah start praktikal !


bkk facebook je yang group utk OMT330 tu, mcm-mcm coursemate tulis, ne la, tu la. hahaha. mcm2 pengalaman ade :) 


1st time kot kerja. haishh la. mcm ne rupanye kerja.  penat giler ok. 
sory kawan2, lia, yana, aida s, aida y. sbb tak bgthu korang pasal saya dah start praktikal, praktikal kat mne. korang tahu pon sbb korang yang tanye aku. sorry babe. heee. busy sangat kot :P  


and now dah 3weeks saya berpraktikal. 


1st week tu ok lagi. kat bahagian customer services.
 then now weeks 2 and 3 kat WAREHOUSE! 
yes, bile kene gi check barang aje. pakai SAFETY HELMET tu. haiyaa. sabo jelah. nasib baikla diorang tu mesra n peramah jugak so boleh la galok2. takde la boring sangat. heee.   

Tuesday, November 1, 2011

Macam-macam

huh! lame sudah tidak berblog ne. last skali time nak exam. lepas exam, ade program plak. mmg la busy sangat. 

*okeyh memandangkan aku taksuke bace blog orang yang tulis panjang2, so aku pon taksuke tulis panjang, merepek je. 

 macam macam nak citer dlm blog ne selame aku tinggal blog aku keseorang. huh. 
tp, bile nak update lagi blog ne. aduii malasnye.  
:)

try jugak rajin kan diri, n cari masa nak post kat blog. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...